Coffee

Pe Coffee l-am gasit la marginea unei paduri, acolo unde oamenii obisnuiesc sa arunce gunoaie - sa fie considerat cineva ca acolo era locul lui? Sa fie locul gunoaielor langa padure...?

La inceput a preferat sa se prezinte ca un catel singuratic, mereu cazut pe ganduri - probabil se gandea ca limba lui albastra nu e facuta pentru adapost... Dar in scurt timp a inteles ca aici oamenii il iubesc, aici e curat si nu mai trebuie sa manance din gunoaie; astfel Coffee a devenit un catel jucaus si interesat de vizitatori, uneori incapatanat, dar punem asta pe seama...limbii lui albastre.

Isi doreste foarte mult o casuta a lui si un om pe care sa il faca mandru. Si noi suntem hotarati sa il ajutam - avem si un plan secret, pe care il impartasim doar cu prietenii: daca nu ne iese promovandu-l ca si catel, ramane optiunea (perfect plauzibila) de a-l promova pe post de leu (gasit la marginea junglei, evident), gata de plimbat in lesa si gazduit pe canapea.

Coffee este mascul, talie medie, castrat, cipat si vaccinat, nascut in 2010. Daca doriti sa il luati acasa sau sa il adoptati la distanta va rugam sa ne contactati.

Va multumim!