top of page

Franki - adoptat in Cluj

La prima vedere, pare un animal compus din bucati, de unde si numele lui…

In 19 iunie 2014 la iesirea din Cluj catre Chiteni la o poarta se tanguia un puiut Ia mancare. Cand s-a apropiat de el, voluntarul nostru a descoperit ca Franki era PLIN de rani in carne vie. Era pasnic (si taaaare flamand), asa a reusit sa-l ia in masina si sa il duc ata la o clinica veterinara. Diagnosticul: cainele a fost legat cu o sfoara, s-a incurcat bine de tot in ea, s-a zbatut mult pana sa se elibereze, ceea ce i-a facut acele rani. I-au fost administrate antibiotice, a fost dat cu diferite creme minune, iar in scurt timp ranile au inceput sa se inchida si sa se cicatrizeze frumos.

Franki e un catelus bland si cuminte, dar totodata si jucaus, vesel si sociabil; pisicile ii sunt prietene, iar ceilalti caini un motiv de joaca. 

 La scurt timp (in 27 iunie) Franki  a fost vizitat de o familie extraordinara, din Cluj, care s-au decis sa-i faca restul vietii frumos acestui puiut napastuit. Multumim lor! 

 Din 10 iulie, Franki este la el acasa! Mana din poza este mana prietenei si stapanei lui, care-l iubeste neconditionat cu tot sufletul! Sa fie intr-un ceas bun!

bottom of page