top of page

Hope (Ideal)

Ideal a fost găsit lovit de mașină, foarte slab și rănit, așteptând să moară. A fost preluat și doctorii au încercat să îi salveze piciorul. Părea ca își va reveni, dar din păcate, într-un final soluția cea mai bună a fost să i se amputeze piciorul. Acum este un cățeluș cu 3 picioare, dar la fel de prietenos, jucăuș și cuminte ca un cățel ,,normal”. El iubește copiii și pe ceilalți căței.

 A fost adoptat, acum se numește Hope și este foarte fericit alături de familia lui din Germania și de prietenul lui cel mai bun - Flash. În continuare participă la proteste pentru drepturile animalelor.

 Mulțumim din suflet adoptatorilor!

EN: Ideal was found after being hit by a car, extremely skinny and hurt, just waiting to die. He was rescued and the doctors tried to save his leg. It seemed to have worked fine, but eventually it turned out that the only solution was amputation. He is a three-legged dog now, but just as friendly, sweet and playful as a "normal" one. Ideal loves children and gets along well with other dogs.

He was adopted, his name is now Hope and he’s very happy with his family and his best friend - Flash, in Germany. He continued taking part in protests regarding animal rights.

Thank you very much for adopting him!

bottom of page