top of page

Rommy a câştigat lupta pentru viaţă

UPDATE 14.11.2016: Rommy a castigat lupta pentru VIATA, iar acum o incepe pe cea pentru o viata mai BUNA! Multumim tuturor donatorilor care au fost alaturi de noi in acest caz, echipei Clinicii Veterinarius care l-au transformat intr-un succes si Alinei Totoian, care datorita colaborarii cu organizatia Fellchen in Not a reusit sa ii asigure un loc in pensiune pentru ca, impreuna, sa ii caute o casuta definitiva!

UPDATE 15.09.2016: Rommy incepe sa isi revina, ranile s-au curatat in profunzima si, in sfarsit, a putut fi cusut, inca supureaza si starea lui este delicata dar cu clar mai buna. Este inca internat, isi asteapta in fiecare zi cumintel tratamentul si viseaza sa se faca bine! Cu ajutorul dumneavoastra, a tuturor celor ce i-ati intins o mana lui Rommy, se va face - toata lumea isi da silinta in acest sens! Va multumim din suflet!

UPDATE 04.09.2016: Suntem nu doar bucurosi si recunoscatori, ci impresionati pana la lacrimi de modul in care cei care au aflat de cazul lui Rommy s-au mobilizat. Datorita dumneavoastra, dragi prieteni, in acest weekend aveam deja colectati 1390 lei + 120 euro, suma care ajuta enorm acest caz. Cu siguranta internarea si tratamentul initial sunt acoperite, si toate acestea datorita dumneavoastra, celor care ati ales sa nu fiti indiferenti si sa ii dati lui Rommy, prin intermediul nostru, o sansa! Multumimm tuturor donatorilor: Gheorghe A, Ruxandra O, Daiela O, Cristina S, Adrian S, Robert H, Dana L, Ionut P, Adrian S, Sorana B, Isabela B, Sarlota P, Diana O, Cristina C, Maria C, Next Point SRL, Loredana T, Timeea B, Nicoleta R, Elke R, Lidia R, Oana G, Cornelia C, Diana A, Anda C (* informatia provond donatiile a fost colectata in weekend, urmand sa revenim cu un update in cazul in care au fost personae care au donat pe final de saptamana, viramentul facandu-se zilele acestea). Vom reveni in curand si cu noutati privind starea lui.

 

Am preluat catelul din imagini intr-o stare foarte grava, care initial i-a facut pe medici sa fie sceptici cu privire la sansele lui de a supravietui. Este victima unei incaierari cu alti catei, mai ari si mai puternici decat el si, cel mai probabil la fel de necastrati ca si el! A fost efectiv sfasiat, atat in zona abdomenului cat si a gatului, ranile de mari dimensiuni si adanci fiind pline de viermi in momentul in care l-am preluat. Inca se lupta pentru viata lui - multumim din suflet echipei Veterinarius pentru asta! Dar efectiv nu mai putem lupta singuri; se anunta un caz extrem de costisitor, mai ales in perspectiva faptului ca va trebui sa stea internat cel putin o luna de zile pt a fi pus pe picioare primind ingrijiri profesioniste. Trecem printr-o perioada foarte dificila (pe care o vom detalia in curand) si realmente nu putem face fata unor astfel de cheltuieli; va rugam mult sa ne ajutati sa il ajutam, donand pentru acoperirea cheltuielilor medicale si de cazare (doar aceasta va ajunge la cel putin 500 de lei). 

bottom of page